#

USLUGE

Bonus Co se smatra jednom od vodećih kompanija na našem tržištu za prodaju i instalaciju veštačkih trava i ostalih sportskih podloga kao i propratne opreme za  sportske komplekse, stadione, stambene i komercijalne objekte. Posedujemo visoko obrazovani stručni tim koji je u stanju da odgovori na sve Vaše zahteve. Nudimo Vam najbolji odnos cena/kvalitet na tržištu. Naš dugogodišnji rad i uspeh omogućio nam je posedovanje ISО sertifikata za menadžment kvaliteta i njegovo efikasno primenjivanje. Svi naši proizvodi zahtevaju minimalno održavanje kao i mogućnost dugotrajnog korišćenja u svim vremenskim uslovima.


Ekologija
Odlučili smo da u radu koristimo isključivo proizvode koji nisu štetni po okolinu. Naši proizvođači obezbeđuju kompletan asortiman rešenja sa smanjenim uticajem na životnu sredinu - više od dvadeset dezena i boja izuzetno zahvalnih za kombinovanje. Primer ovakvog poslovanja su veštačke podloge koje zahtevaju minimalno održavanje ili vodosnadbevanje, pa se smanjuje potrošnja ovog resursa pri održavanju igrališta. Završni sloj laka na proizvodima ne oslobađa formaldehid te ne zagađuje prirodu.

Garancija
Svi naši proizvodi imaju dugogodišnju garanciju, usaglašenu sa propisima njihovih proizvođača.

Bonus Co - Srbija, Beograd, Stevana Brakusa 4-6, Tel.: (+ 381) 11 754 60 69 - Copyright © 2019 Bonus Co - All right reserved.